Szállítási információk

Szállítási információk

A rendelés menete:

A kiválasztott termékről, megrendelésről automatikusan e-mailt küldünk, melyben jelezzük, hogy a vásárlási igény, rögzítésre került.

Rendelését lehetőség szerint 2 munkanapom belül elkészítjük, és átadjuk a GLS futárszolgálatnak. A csomag elindulásáról, várható érkezéséről szintén e-mailt küldünk.

Fizetési módok:

1. Futárszolgálatos szállítás utánvéttel:

Az összeget a Vásárló az átadó futárnak fizeti, mely együttesen tartalmazza a termék(ek) ellenértékét és a szállítási költséget. A szállítás díja a megrendelés folyamán kerül kiszámolásra a rendelés súlyától és értékétől függően. A szállítási díjat a vásárlás befejezése előtt a webáruház kijelzi a Vásárló számára.

2. Előreutalással:

A rendelés ellenértékét és a szállítási díjat a Vásárló előre átutalja szolgáltató számlájára, a csomag átvételekor a futárnak fizetendő összeg: 0 azaz nulla forint.

Általános kiszállítási határidőnél a szállító cég kettő alkalommal kísérli meg a megrendelt áruk átadását. Ha az előre fizetett csomag Vásárló hibájából kerül visszaszállításra, a szállítás díját újból felszámítjuk, és a bankszámlánkra történő megfizetése után újra elküldjük.

A Webáruháznál a csomagkézbesítési díjak a következőek alakulnak:

20 000 Ft-ig: egységesen: 1651 Ft.

50.000 Ft feletti megrendelésnél, a Webáruház üzemeltetője a szállítási költséget, átvállalja.

Kézbesítés-szállítás:

A Webáruház és a Futárszolgálat között létrejött szerződés szerint:

a csomagot a futárszolgálat, az átadástól számított 1 munkanapon belül kézbesíti a címzettnek.

Sikertelen kézbesítés esetén a következő munkanapon, vagy címzettel egyeztetett időpontban ismételten megkísérli a kézbesítést.

Lehetőség van Vásárlónak a futárszolgálatnak átadástól számított 5 munkanapon belül, előre meghatározott napon kézbesítést kérni, melynek díja: 300 ft+áfa. Ez a pótdíj, a Vásárlót terheli.

Minden esetben a Vásárló érdekeit tartjuk a legfontosabbnak. Amennyiben mód és lehetőség van rá, akkor a rendeléseket gyorsan és precízen kezeljük. Néhány esetben (pl. ha a megrendelő nem ad meg telefonszámot, és több e-mailünkre sem válaszol) önhibánkon kívül nem tudjuk a rendelést a kellő sebességgel feldolgozni. Véleményét, észrevételeit, panaszait kérjük, írja meg e-mailben, minden észrevételre reagálunk.

A webáruház üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy a Fizetési módokat, és Szállítási feltételeket Magyarország területére bármikor módosítsa.
A módosítás hatálybalépése: a weboldalra felkerülésnek napja.

Érvényes: 2019. szeptember 27-től

A www.nevjegystudio.hu csapata