Névjegykártya

Az üzleti életben talán a legfontosabb az első benyomás a leendő üzleti partnerünkről. Az első találkozás alkalmával – még mielőtt bármiről is szót ejthettünk volna – véleményt formálunk magunkban partnerünkről ruhája, megjelenése, testtartása, kézfogása alapján. Az üzleti etikettben kulcsfontosságú szerepet tölt be a külső megjelenés mellett az, hogy milyen névjegykártyát adunk át partnerünknek.

A névjegykártyát teljes bizonyossággal tekinthetjük a sikeres kapcsolatépítés elengedhetetlen kellékének. Leginkább az üzleti életben van jelentősége. A névjegy elsődleges szerepe a kapcsolatteremtés.

Amikor átadunk egy névjegykártyát üzletfelünknek, akkor megúszhatunk egy hosszadalmas és akár kínos telefonszámcserét, illetve az elérhetőségeink lediktálásától is eltekinthetünk, ha van egy minden igényt kielégítő névjegykártyánk.

Készítéskor mindenképp figyelembe kell venni az arculatot és saját egyéniségünket is. Megtervezhetjük mi magunk is, választhatunk már meglévő sablonokból is, de profi névjegykészítő céghez is fordulhatunk.

Milyen a jó névjegykártya? Méretét tekintve zsebben könnyen elférjen. Átlátható legyen. Tartalmazza a legfontosabb adatokat cégünkről és rólunk: név, beosztás, cím, telefonszám, e-mail cím.

Mindemellett manapság egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a névjegykártyák anyagára is. Az eddig legelterjedtebb papír és műanyag mellett már egyre gyakrabban használják a névjegykártya készítésére a fát, a fémet.

A fa névjegy egyediséget, kreativitást, harmóniát, igényességet sugall. A fémből készített névjegy az egyediség mellett határozottságot is szimbolizál. Ezek mellett még az is elmondható akár a fa névjegyről, akár a fém névjegyről, hogy tartósságát tekintve sokkal hosszabb életű, mint a sérülékeny papír.

Tekintse meg a névjegykártya szerkesztőnket, ahol választhat a saját ízlésének megfelelően a már előre elkészített sablonokból, vagy használhatja az online névjegykártya készítő programot is és önállóan megvalósíthatja saját elképzelését.

Az általunk készített papír névjegykártya lenyomata eleve vízálló, anyaga kellő merevségű, így a műanyag bevonat (laminálás) nem feltétlen szükséges.

Még egy fontos dolog:
A sikeres munka, a cég vagy vállalkozás jövője múlhat a kapcsolatépítésen, melynek elengedhetetlen része a személyünket tükröző névjegykártya!