Névjegystúdió

A Névjegystúdió által gyártott névjegykártyák anyagukat tekintve számos papírból, fémből, fából készülhetnek.

Az Ön által elképzelt névjegyet a legmodernebb technika és évtizedes tapasztalatunk segítségével valósítjuk meg.

Papír alapú névjegykártyák:

Cégünk kizárólag 300 gr/m2 tömegű, prémium minőségű digitális papírral és digitális nyomdagéppel dolgozik. Ez a vastagság elegendő merevséget, tartást ad a névjegykártyának. Az adott szöveg, fotó, logó tűéles kontúrral jelenik meg a papíron. A nyomat kopás- és vízálló mivolta hosszú élettartamot biztosít a névjegynek: a kártyák nem tapadnak össze, a rajtuk lévő adatok nem mosódnak el.

A papír névjegykártya szabványmérete 5 x 9 cm, az Ön igényei szerint lehet egy- vagy kétoldalú, álló vagy fekvő elrendezésű. Tartalmának, színvilágának csak az Ön képzelete szab határt. Választhat már meglévő sablonjaink közül, de akár saját képet is feltölthet háttér gyanánt.

A fent említett méretben természetesen nem csak névjegykártya, de akár ajándékutalvány, bérlet, és ezek kombinációja is rendelhető. A nyomat már önmagában is elég strapabíró, de laminálással még tartósabbá tehető.

Fém névjegykártyák:

Fém névjegykártyáink az átlagos, hagyományos névjegykártyáktól eltérően 54 x 86 mm nagyságúak és 0,2 mm vastagok. A festett-lakkozott alumínium lapocskák arany, ezüst és fehér alapszínben érhetőek el.

Az ezüst vagy arany lapocskákra kerülhet egyszerű fekete szöveg, végeredményként mégis egy elegáns névjegyet kapunk. Ugyanakkor egy színes logó sem veszít árnyalataiból az alatta lévő anyag színe miatt.

Amennyiben Ön színes, esetleg fényképes verzióban gondolkodik, a fehér alapot érdemes választania: gyönyörű színeket láthat viszont, kiváló minőségben.

Fa névjegykártya:

Kínálatunkban a legegyedibb, legkülönlegesebb névjegykártya. A 0,8 mm vastag rétegelt lemezre lézergravírozó segítségével kerül az Ön által kért szöveg vagy ábra. Ábra – például logó – legprecízebb megjelenítéséhez csupán annak vektorgrafikus rajzára van szükségünk. Adatai a lézer hatására mélyebben, sötétebben jelennek meg a világos fafelületen.